Hidrodermoabraziune cu Hydrafacial

În cadrul procesului de hidrodermabraziune realizat cu Hydrafacial se realizează, simultan, curățarea, exfolierea, extracția și hidratarea oferită de antioxidanți, cu rezultate spectaculoase asupra pielii, care devine mai curată și mai luminoasă. 

Acest tratamentul noninvaziv tratează ridurile fine, porii măriți și congestionați, tenul acneic, hiperpigmentația sau petele de vârstă. 

Procedura Hydrafacial este destinată tuturor tipurilor de ten și este cea mai avansată tehonologie non-laser de refacere a țesutului cutanat, care încorporează patru principii patentate. 

Cum funcționează?

Aparatul Hydrafacial dispune de un aplicator – HydraPeel – care hidratează și curăță pielea în profunzime, eliminând impuritățile. Procesul de curățare are la bază un peeling cu acizi care elimină celulele moarte, dar este delicat cu tenul, chiar și cu cel sensibil. 

Apoi, se realizează extracția punctelor negre cu ajutorul unui vortex, care acționează fără a cauza durere. După această etapă, pielea este exfoliată cu ajutorul aplicatorului Hydra Peel – care deține mai multe margini abrazive, ce acționează asupra tenului fără a-l irita. 

Spirala vortexului introduce în piele ingredienți activi pentru hidratare și antioxidanți care îmbunătățesc aspectul tenului, reduc liniile fine și estompează excesul de sebum. 

Lumina LED roșie îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii și ajută la reducerea ridurilor fine și a semnelor de îmbătrânire precoce. 

Tratamentul durează aproximativ 30 de minute și pentru rezultate optime este recomandat 1 seiune / lună. 

Solicită o programare

Open chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
💬 Ai nevoie de ajutor?