Tratamente

Epilare Definitivă Premium

Elysion Pro este o diodă laser pentru epilare definitivă, ajungând la temperaturi foarte mari pentru a distruge foliculii, însă, fără a afecta țesuturile înconjurătoare.

intra

Un concept unic, care a revoluționat tratamente cosmetice, pentru că înlocuieşte tratamentele tradiționale cu substanţe active precum Botox sau Acid Hialuronic.

Hidrafacial

Tratamentului non-invaziv care tratează ridurile fine, porii măriți și congestionați, tenul acneic, hiperpigmentația,sau petele de vârstă.

Velashape

Aparat non-invaziv de reducere a celulitei, se poate scădea în circumferință până la 2 cm din zona abdominală si până la 1,5 cm de pe coapse, de la primele ședințe.

Soprano Titanium

Soprano Titanium reinventează procesul de îndepărtare a părului nedorit și face întreg procesul de epilare mai confortabil și mai plăcut.

Rollshape 3

Rollshape este este cel mai complex și mai eficient dispozitiv de masaj, care combină efectele benefice ale masajului limfatic, de slăbire și de relaxare.

geneo

OxyGeneo are la bază un concept revoluţionar, care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior.

Define Cooltech

Define Cooltech este un dispozitiv inovator și revoluționar de criosculptare la 360 grade, care elimină, prin înghețare, celulele adipoase, într-o perioadă scurtă de timp.

accentprime

Tratament revoluționar și non-invaziv de reducere a grăsimii nedorite, ce are la bază combinația de energie radio frecvență (RF) cu masajul mecanic.

adagyo 6

Adagyo se recomandă pacientilor cu probleme circulatorii, retenție de apa, dar actionează și asupra altor sisteme ale corpului care se pot îmbunatăți cu ajutorul acestei proceduri terapeutice.

Solicită o programare

Open chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
💬 Ai nevoie de ajutor?