VelaShape III

CEL MAI PERFORMANT ECHIPAMENT NON-INVAZIV DE REMODELARE CORPORALA DIN LUME

VelaShape III este cel mai bun aparat pentru tratamente corporale non-invazive de reducere a celulitei, cu ajutorul căruia se poate scădea în circumferință până la 2 cm din zona abdominală si până la 1,5 cm de pe coapse, încă de la prima ședință.

VelaShapeIII

Rezultatele uimitoare ale VelaShape III sunt date de faptul că acest aparat combină patru tehnologii pentru tratarea celulitei: lumina infraroșie, radiofrecvența bipolară, vacuum și masaj cu role mecanice.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

VelaShape III oferă un tratament rapid, cu rezultate imediate, fără timp de recuperare.
Combinarea luminii infraroșii (IR), cu vacuum și radiofrecvență încălzește în profunzime celulele grase, țesutul înconjurător și fibrele de colagen. Odată pătrunsă în piele, căldura stimulează circulația, metabolismul celular și depozitarea de colagen. Manipularea mecanică a aparatului îmbunătățește drenajul limfatic și reduce, astfel, celulita, oferind pielii un aspect general îmbunătățit.

De asemenea, tehnologia VelaShape III stimulează drenajul limfatic și neocolageneza, determinând o circulatie capilară sănătoasă. Pe lângă contribuția la diminuarea celulitei, aceste aspecte determină o stare de sănătate mai bună a țesutului, și sporește producția de colagen și elastină.

Open chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
💬 Ai nevoie de ajutor?