Remodelare corporală VelaShape III - The Clinique Herastrau

Remodelare corporală VelaShape III

VelaIII-Female-July14-4

Tratamentul anticelulită preferat de celebritățile de la Hollywood este disponibil pentru tine și la The Clinique Herăstrău. VelaShape III poate reduce până la 1,5 cm de pe coapse, încă de la primele ședințe. 

Rezultatele uimitoare ale VelaShape III sunt date de faptul că acest tratament combină patru tehnologii pentru tratarea celulitei: lumina infraroșie, radiofrecvența bipolară, vacuumul și masajul cu role mecanice.

De asemenea, tehnologia VelaShape III stimulează drenajul limfatic și neocolageneza, determinând o circulatie capilară sănătoasă. Pe lângă contribuția în diminuarea celulitei, aceste acțiuni determină o stare de sănătate mai bună a țesutulu și sporesc producția de colagen și elastină.

Cum funcționează?

Combinarea luminii infraroșii (IR), cu vacuum și radiofrecvență încălzește în profunzime celulele grase, țesutul înconjurător și fibrele de colagen, până la 3 și 15 mm în adâncime.  Odată pătrunsă în piele, căldura stimulează circulația sângelui, metabolismul celular și depozitarea de colagen. Manipularea mecanică a aparatului îmbunătățește drenajul limfatic și reduce, astfel, celulita, oferind pielii un aspect general îmbunătățit. 

După numai o sesiune de tratament se poate observa o reducere localizată a laxității pielii și o îmbunătățire generală în structura pielii. 

VelaShape III oferă un tratament rapid, cu rezultate imediate, fără timp de recuperare.

Siguranța VelaShape III a fost demonstrată în mai multe studii clinice, iar ea este garantată de succesul milioanelor de terapii realizate la nivel mondial.

Programează-te GRATUIT la un diagnostic

0
Open chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
💬 Ai nevoie de ajutor?